12 червня 2015 | Фоміна Віра

Боріться за свою мрію!

Нарешті названо імена тих, хто поїде у найкращу подорож, сповнену пригод, під назвою  "Школи Успіху" (фонд Кличко)!

«Школа Успіху» - це літній освітній табір для обдарованих підлітків, який покликаний розкривати таланти і розвивати у дітей навички самостійних активних дій та відповідальної і цілеспрямованої поведінки.

Проект триває з 2011 року. Щороку його учасниками стають близько 200 дітей, які протягом двох тижнів навчаються діяти та бути успішними, вони випробовують власні сили у реальних проектах та отримують безцінний практичний досвід. У цікавій ігровій формі діти отримують знання та навички, які знадобляться їм у подальшому житті.  Мета проекту – розвинути професійні та життєві навички у підлітків, які допоможуть їм досягти успіху в житті.

Цього року у конкурсі брали участь 1650 учнів з усіх куточків України. До ІІ туру вийшло 300 учасників. І ось оголошено результати. Серед переможців -  Гречишкіна Анна, учениця 10 класу Смілянської загальноосвітньої школи №1. Саме вона змогла своєю наполегливістю і відкритістю довести, що за свою мрію варто боротися! Саме вона стала кращою з кращих! Саме вона проведе два незабутні тижні, що змінять її життя!

Для команди Фонду Кличків цьогорічний конкурс був дуже непростий, оскільки кількість сильних  учасників була надвичайно великою.

Ми дякуємо всім, хто підтримав Аню і допоміг їй здобути перемогу: учням 10, 9-А, 9-Б класів, особливо Павленку Тимуру та Трайтаці Дмитру, учителю інформатики Фоміній В.О., оператору Бондаренку В.А.

А усім учням школи бажаємо успіхів.  Працюйте над собою, досягайте своїх цілей та впевненно долайте перешкоди, тому що вже зараз кожен з вас учасник своєї власної "Школи Успіху", що називається, життя!

14 15 16

                     Палієва С.І., заступник директора з виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.