25 серпня 2015 | Фоміна Віра

Школа Успіху – 2015

Один клік і анкета збережена. Зізнатися чесно, я не уявляла, що мене чекає. Для мене це було цікавою грою без логічного завершення. Ситуація не сприймалася мною серйозно до тих пір, аж поки я не відповіла на заповітний дзвінок від фонду Кличків. Кілька запитань, щоб подальший хід подій став ясний... Моє ім'я в списку переможців. Не пам'ятаю, коли я останній раз відчувала такі емоції.

І ось довгоочікуваний день. Вокзал Києва. Навколо десятки приємних облич. У той день я познайомилася з вагомо більшою частиною. Доїхавши до Бучі, ми побачили волонтерів, які привітно аплодували учасникам ШУ-2015 (Школа Успіху). Зайшовши на територію Школи (а це табір), я все ще не усвідомлювала, до якої міри мене змінить це місце і ця визначна подія. Адже мені, звичайній школярці, випала нагода поспілкуватися з самим В. Кличком. Нашим гостем у Школі Успіху був Thomas Bihler з Аеропорту Мюнхен та благодійного фонду Flughafenverein München e.V.. Він розказав дітям багато цікавого не тільки про свою роботу в аеропорті та благодійну діяльність, а й дав декілька важливих порад.

Стартували першi днi. Будучи присутньою на заняттях у студії, я дiзнавалась все більше і більше. Не уявляю, якою б я була без цього, дійсно магічного, місця. Тільки побувавши тут, можна відчути всю атмосферу чарівної Школи Успіху. Я стала дорослішою. Саме тут почався мій життєвих шлях, і я це відчуваю. Величезне спасибі всім-всім, хто допоміг мені здобути перемогу та потрапити до Школи Успіху Кличків ( однокласникам, учням , учителю інформатики Вірі Олексіївні, класному керівникові Світлані Іванівні,учителя м школи).

ШУ - то не просто школа. ШУ - це стиль життя. Побувавши в цій школі, ви вже не будете колишніми. Неможливо виразити словами, як це змінює духовну суть людини. Нові знайомства, нові враження, нові друзі-однодумці.Тут можна було навчитися того, чого не вчать у школі. Тут можна навчитися по- справжньому любити себе і цінувати кожну мить життя. Ці два найкрутіші тижні пролетіли немов один день. Кожен із учасників Школи отримав завдання – розробити та втілити у своїй школі, громаді соціальний проект. Тому я хочу запропонувати старшокласникам нашої школи №1 взяти участь у волонтерській діяльності, моєму проекті (але це – інша розмова).

Величезне «Дякую» хочу сказати  організаторам за шанс наблизитись на крок до успіху. ШУ мені дуже допомогла.

Найголовніше для мене - я отримала мотивацію, у мене з'явились нові мрії і нові цілі, до яких буду йти і за яких я буду боротись. Не бійтесь брати участі у конкурсах, проектах! Бажаю усім учням нашої Першої нових здобутків та перемог!

FIGHT FOR YOUR DREAM!

Анна Гречишкіна, учениця 11 класу, учасниця Школи Успіху - 2015

11

12

13 14


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.