25 серпня 2015 | Фоміна Віра

«Art Waves»

10-16 серпня в смт. Кирилівка Запорізької області (на березі Азовського моря) відбувся міжнародний відкритий конкурс-фестиваль «Art Waves».

Цього року фестиваль “Кримські хвилі” змінив своє звичне місце проведення. В зв’язку цим назва фестивалю відтепер змінилася на “Art Waves”. Це непросте й виважене рішення було прийняте внаслідок кропіткої роботи й пошуків. Протягом десяти років фестиваль “Кримські хвилі” проводився в Феодосії, кілька разів визнавався найкращим культурним заходом року й став у певному сенсі одним із символів міста.

Дуже вдалим був виступ на фестивалі наших земляків. Смілянський колектив "Забава" відстояв честь Черкаської області та посів перше місце у Міжнародному конкурсі-фестивалі "Art Waves». Слід зазначити, що учасницею цього колективу є учениця 10-А класу нашої школи -  Бєлякова Олександра. Вітаємо Олександру і колектив «Забава» з перемогою та бажаємо нових успіхів!

 

 С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

15


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.