16 вересня 2015 | Фоміна Віра

Успіхи учнів – радість батькам та педагогам

Image191Щорічно учні школи беруть активну участь у різноманітних конкурсах, що сприяють розвитку їх пізнавальної діяльності, інтелекту, допитливості.

Упродовж останніх років активізувалась участь у Міжнародному інтерактивному природничому учнівському конкурсі «Колосок», у якому беруть участь учні 1-11 класів.

Завдяки коштам батьків, організаторським здібностям координаторів конкурсу Демиденко Наталії Володимирівні, учителя біології та Кириленко Світлани Володимирівни, учителя початкових класів учні школи були активними у обох етапах конкурсу: осінньому (2014 р.) та весняному (2015 р.).

Щороку оргкомітет конкурсу відзначає учнів школи сертифікатами «Золотий колосок», «Срібний колосок» та подарунками. Окрім цього від оргкомітету Конкурсу шкільна бібліотека отримує підписку на журнали «Колосочок» для учнів 1-4 класів та «Колосок» для учнів 5-11 класів. Матеріал, уміщений у цих виданнях допомагає учасникам у підготовці до Конкурсу, а також до уроків природознавства, біології, географії, фізики, екології, астрономії.

Проведений рейтинг навчальних закладів-лідерів популяризації природничих дисциплін за результатами конкурсу «Колосок» (2014-2015 н.р.) визнав наш навчальний заклад лідером серед 669 закладів Черкаської області і на святі Дня Знань заклад отримав Сертифікат лідера-переможця.

Запрошуємо усіх учнів 1-11 класів долучитися до участі у Конкурс «Колосок-осінній - 2015», що відбудеться 27 листопада 2015 року у школі.

 

 

Цапенко А.І.,

учитель біології

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.