16 вересня 2015 | Фоміна Віра

Участь школи у святкових заходах

Цікавою подією для смілян стало відзначення 618 річниці з Дня народження рідного міста. Учні та педагоги нашої школи взяли активну участь у різноманітних заходах. У нижній частині парку, поміж квіткових панно яскраво виділялась композиція нашого закладу «З днем народження, рідне місто», авторами якої є вчителі нашої школи: Демиденко Н.В., Тарасенко М.В., Величко О.О., Линник С.В., Силка Н.А.

У фестивалі малюнків на асфальті «Хай сяє сонце в світі, хай щасливі будуть діти» виявила креативність Запара Даша (9-А клас) та її команда: Котко Анастасія, Захарова Анна, Міленко Ксенія (8-А класу). Учні 10-А класу (класний керівник Новочуб В.М.) взяли участь у створенні дерева побажань, приготували побажання та прикріпили голубів як символ миру.

Фоміна Неля Едуардівна, учитель обслуговуючої праці провела майстер-клас по виготовленню солодких сувенірів для жителів та гостей міста. Виготовлені вироби дивували і захоплювали усіх хто мав можливість спостерігати за процесом їх виготовлення.

Учні нашої школи представили на ярмарку «Хенд Мейд» власні вироби. Ініціативними були учні 11 класу, зокрема: Бритик Євгенія, Литвин Тетяна, Одинцова Даша, Штомпіль Олександр та Муренко Ярослав та Волотковський Богдан.

На урочистій частині свята були нагороджені переможці міського конкурсу малюнка «Майбутнє Сміли очима дітей».

І місце – Леус Світлана, учениця 7-Б класу;

ІІ місце – Дмитренко Ліза, учениця 6-В класу;

ІІІ місце – колективна робота учнів 10-Б класу.

Святкові заходи створили позитивну атмосферу дітям та дорослим.

 

Яхненко Л.І., педагог-організатор

 

X2l7aiDzoKkPGH5ESrfD2U myt_vai9ONkkAoRIRI4LVY J7fYbJeQrDwavtXFbqL8Ow A64LoHVSYAQ 59t8GgnfP8MhWto90TX-J4


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.