1 вересня 2015 | Фоміна Віра

Зі святом!

Наша Перша радо зустрiла своїх учнiв першого вересня. Цей день вважається особливим, його називать Днем знань. Свято Першого дзвоника  віддавна стало для всіх школярів країни традицією. Все те, що відбувається вперше, ніколи не забувається, як і  перший дзвінок. Ця шкільна традиція є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє,  чарівне.

В цей день до нашої школи прийшли першокласники, красивi, схвильовані,  радісні. Саме для них пролунав перший у їхньому житті шкільний дзвінок, який покликав із дитинства у невідомий шкільний світ. Дорогі наші маленькі друзі! Ми дуже раді прийняти вас в нашу дружну школу-родину. Збережіть назавжди у своєму серці ці неповторні хвилини зустрічі зі школою!

Любi одинадцятикласники, школа стала для вас особливим світом, у якому кожний розкривається по-своєму. Ви  активнi та допитливi,  вам завжди було цiкаво i весело; активнi учаники усiх шкiльних свят, концертiв, КВК, спортивних змагань, завжди зі щирими посмiшками на обличчi, амбiцiйнi, добиваєтесь своїх цiлей. У стінах нашої школи пройшло ваше золоте дитинство та юнiсть. Так швидко промайнули літні канікули, і ви знову зайдете до світлих класів, де пахне свіжою фарбою, і сядете за шкільні парти. Сумно згадати, що цей дзвоник кличе вас до школи в останній раз. Ми бажаємо успіхів у вашій нелегкій кропіткій роботі. Хай зернята вашої праці проростають молодими паростками у ваших серцях.

Хочемо побажати кожному школяревi – здоров'я, терпiння, а найголовнiше - не втрачайте сили духу i вiри в себе, удачi!!!

Філіпова Марія, учениця 10-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.