1 вересня 2015 | Фоміна Віра

З новим навчальним роком!

Image217Знову наша перша розквітає від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівного розмаїття осінніх квітів. Душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наша школа відкрила двері для 685 учнів.

Під час літнього періоду діти оздоровлювалися у пришкільному таборі, позаміських таборах, працювала мовна школа. Слід зазначити, що за підсумками минулого навчального року наш заклад у лідерах популяризації природничих наук конкурсу «Колосок», серед шкіл Черкаської області ми на 5 місці. Тримаємо високий рейтинг щодо результативного навчального, виховного потенціалу школи, продовжуємо експериментальну роботу, участь у проекті «Освіта для сталого розвитку».

Шкільне життя насичене емоційністю та незабутніми моментами, i кожне дитяче серце, хвилюючись відгукується на заклик шкільного дзвінка! Хочу побажати усім школярам успіхів у навчанні, радості та приємних вражень від перебування у закладі, який готується відсвяткувати 95-річний ювілей!

Розпочався новий 2015-2016 навчальний рік, який завжди означає відкриття нової  і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він буде для 90 першокласників, які  вперше ступили на незвіданий шлях. Не менш важливий  цей останній рік навчання для одинадцятикласників. Хочу, щоб для них закінчення школи було б таким же вдалим, як і для випускників 2015 року, які добре пройшли ЗНО та стали студентами вузів України.

Дуже хочеться, щоб отримані знання втілювалися в реальному житті, а практичні навички оцінювалися як невеличкими нагородами (грамотами, подяками), так і значними (спортивний майданчик Фонду Кличків, стипендія міського голови, поїздки та участь у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах і проектах).

2015-2016 навчальний рік буде насичений загальнонаціональною ідеєю «Україна понад усе», ми впевнені,що саме із стін нашої школи випускаються справжні патріоти нашої держави, молодь з активною життєвою позицією, яка вже завтра вирішуватиме долю цілих поколінь.

З усією теплотою серця висловлюю слова подяки за щоденну  титанічну працю вчителям,  дякую за сплетену ниточку довіри батькам, випускникам та учням школи. Пишаюся тим, що саме у нашому закладі виховують молоде покоління свідомих громадян.

З новим навчальним роком!

 

Директор школи Гайдай І.Б.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.