31 серпня 2015 | Випускник 1993

Зі святом 1 Вересня!

89205458Шановні Інно Борисівно, колектив Нашої Першої, батьки, діти!
У Нашій Першій лунає перший дзвоник. Школа з радістю відкриває перед нами двері в перший день осені. Починається навчальний рік. Для когось він буде першим, для когось – останнім чи черговим. Цей день важливий для всієї нашої шкільної родини, але однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів, і, звичайно, закличним дзвоником.
По-особливому урочистий сьогоднішній день для батьків. Разом із своїми дітьми вони йдуть країною знань, радіють їх успіхам, переймаються невдачами. Шановні батьки, беручи активну участь у шкільному житті дочки чи сина – Ви забезпечуєте своїй дитині високу академічну успішність, соціальний успіх, емоційне здоров’я. Тож, не будьте просто спостерігачами, а ставайте активними учасниками життя школи – її надійними партнерами!
Нехай Вам щастить у всіх Ваших починаннях. Бажаю Вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку, ініціативи, а перший дзвоник пролунає у ваших серцях радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих успіхів. Нехай новий навчальний рік буде гарним і цікавим, наповненим незабутніми враженнями та приємними подіями!
Бажаю Вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословен

                                                З повагою, голова батьківського комітету школи  М.Марунич.


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.