21 вересня 2015 | Фоміна Віра

Тиждень безпеки

Image198 Image199 Image200 Image201 Image203Image206 Image207Безпека – це життя людини,

Безпека – це наше майбуття.

Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя!

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.

Виховання в сім’ї залежить від загальної культури батьків, яким гарантується право вільного доступу до інформації про стан довкілля, про якість харчових продуктів і предметів побуту, а також право на її поширення.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

З 14 вересня  по 18 вересня у школі  проводиться  Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!».

Різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності.

Відповідно до тематики Тижня  були розроблені заходи:

  • Інформаційні вісники «Безпека на дорозі. Дотримуйся правил безпеки»;
  • Вікторина на тему «Правила безпечної поведінки у повсякденному житті»;
  • есе на тему: «Рятівник – професія героїчна», «Правила поведінки під час стихійних лих»;
  • виставка буклетів «Безпека у повсякденному житті»;
  • Виховні години: «Твоя безпека – це твоя уважність!», «Профілактика здорового способу життя».

В останній день тематичного тижня наші учні 5-11 класів пішли у похід до лісового урочища. Класні керівники у цей день провели техніку безпеки з поведінки біля вогнища, та бесіду «Якщо ви заблукали у лісі».


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.