21 вересня 2015 | Фоміна Віра

Реалізація наступності у роботі ДНЗ та школи І ступеня

IMG_2549

Учителі 4-х  класів (Курбатова Т.М., Линник З.О., Кириленко С.В.) на чолі із заступником директора з навчально-виховної роботи Баштан Н.В. відвідали батьківські збори у дошкільному закладі №18 «Чебурашка». У своїх виступах ознайомили батьків з роботою закладу , з досягненнями  учителів та учнів ,  надали методичні рекомендації як підготувати дитину до школи, наголосили на традиційних аспектах шкільної  зрілості.

Дитячий психолог Л. Венгер писав: «Бути готовим до школи – не значить уміти читати, писати і рахувати. Бути готовим до школи – значить бути готовим навчатись усьому». Тому батькам слід звернути увагу на дотримання режиму, психологічне налаштування дитини до навчання у школі.

Не існує універсального рецепту, як влитися в новий колектив. Багато в чому це залежить від темпераменту дитини. Однак уміння спілкуватися, дружно жити з однокласниками – навички, які прищеплюються. І саме приклад батьків у ставленні до колег, знайомих вплине на формування ставлення дитини до вчителів, однокласників у майбутньому.

Таким чином, власний приклад,турбота про здоров’я, а головне – батьківська любов, допоможуть дитині успішно адаптуватися до навчання.

Баштан Н.В.,

заступник директора

з навчально-виховної роботи

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.