21 вересня 2015 | Фоміна Віра

Презентація досвіду освітян України

CIMG3111 CIMG311417-18 вересня 2015 року на базі Черкаського обласного інституту інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбувся VII Міжнародний Фестиваль педагогічних інновацій.

18 вересня 2015 року делегація освітян міста взяла участь у фестивалі та ознайомилася з результатами досліджень сучасного змісту освіти, авторськими методиками, технологіями, інноваційними методами та формами роботи, вивчили моделі навчального та виховного процесів.

Зокрема було відвідано майстер-клас Скородистицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чорнобаївського району Черкаської області «Стратегія формування позитивного іміджу життєтворчості», який презентували директор школи Кучман С.Б. та педагоги школи.

Цікавою та корисною для роботи стала участь у роботі секції «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому та позашкільному навчальних закладах». У роботі секції взяли участь Т.Ф.Сударцева, методист Сумського інституту модернізації, яка презентувала зошит для практичних робіт з хімії для 7 класу за новою програмою, О.Герчень, учитель математики, ознайомила з роботою на сайті «Імперія математики» - хмарний кабінет, учитель фізичної культури Столярова В.П. – про використання інтерактивних форм роботи на етапі уроку «Розминка», директор Золотоніського РБДЮТ Редька Л.В. висвітила питання діяльності районного будинку дітей та юнацтва в контексті розвитку сільського мікропідприємництва, ознайомила з цікавими формами роботи свого закладу.

Враження від участі у заходах фестивалю позитивні, будемо намагатися втілювати та реалізовувати побачене і почуте у навчально-виховний процес нашого закладу.

 

Цапенко А.І., заступник директора

з навчально-виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.