24 вересня 2015 | Фоміна Віра

Посвята в першокласники

Image222 Image223 Image224Зовсім нещодавно учні 1-х класів були несміливими та сором'язливими. Та зараз вони не схожі на тих діток, які прийшли 1 вересня до школи. Адже у них перше велике свято «Ми - першокласники», на яке завітали батьки, дідусі, бабусі, братики та сестрички. І всім потрібно довести, що вони гідні звання Першокласників. Зі своїми класними керівниками учні мандрували Країною дитинства. Вони радо співали, танцювали, відгадували загадки, зустрічали казкових героїв.

 

Дуже швидко час біжить
Ще попереду у вас багато кроків:
І цікавих, і важких уроків.
Загадки покличуть вас у майбуття,
Та найбільша загадка - життя.
Тож старайтесь вправно все вивчати
Й загадок життя побільше відгадати.

Баштан Н.В.,

заступник директора

з навчально-виховної роботи

BAFgUUo3OEc

Клянусь!
Клянусь читати і писати я пристойно
Клянусь!
Клянуся в тім, що я буду дуже старатися
Клянусь!
Клянусь, я дитиною бути вихованою
І клятви моєї ніколи не забуду!
Клянусь!
З цими словами була розпочата посвята наших наймолодших і отримання титулу першокласника.
До цього свята готувалася вся школа: вчителі молодших класі Русанова О.В. , Михайлик Л.В. , Коротич О.А. , учні 5 класів, вчитель музики Пустовіт В.М. та заступник директора з навчально-виховної роботи Баштан Н.В. , ну і звичайно ж маленькі першокласники з батьками. Малятам було зовсім не страшно, так як вони прийшли в школу вже артистичними. «Ми будем виступати на великій сцені», - говорили малята.

Усіх першокласників радо привітала зі святом директор школи Гайдай Інна Борисівна.
Свято пройшло в ігровій формі, яку придумали 5-тикласники. Вони підготували цікаві ребуси та загадки та показали інсценізацію казки. Батьки підготували цікаві медалі для першокласниці та першокласника. Як казали діти, свято їм дуже сподобалось. Вони співали, танцювали розказували віршики.
Тепер наша школа наповнилася ще одним поколінням веселих учнів.

Назаренко М., Пономаренко Д., учениці 9-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.