25 вересня 2015 | Фоміна Віра

Навчатися, щоб навчати

Image226Ефективність науково-методичної роботи як важливої складової навчально-виховного процесу у закладі, сприяє зростанню професійної майстерності педагогів, підвищує їх науково-теоретичний і загально-культурний рівень.

Відповідно до плану роботи закладу 23 вересня 2015 року відбулося засідання Ради методичного кабінету.

Члени Ради окреслили завдання методичної служби закладу на 2015-2016 навчальний рік, затвердили план роботи методичного кабінету, висловили пропозиції щодо активізації участі учителів у Інтерент-заходах, підготовки учителів до олімпіад з базових дисциплін.

Палієва С.І., заступник директора з виховної роботи ознайомила з завданнями експериментальної роботи та продовженням роботи колективу над науково-методичною проблемою «Упровадження сучасних педагогічних технологій у навчанні та вихованні школярів як шлях до якісної освіти та розвитку життєдіяльності особистості».

Керівник методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного циклу Скубенко Т.М. довела до відома інформацію про конкурси, що будуть проводиться у 2015-2016 навчальному році.

Керівники методичних об’єднань Александров О.М., Пустовіт В.М., Курбатова Т.М. зробили акцент на значенні просвітницької роботи серед батьків щодо збереження життя і здоров’я дітей, упровадження здоров’язберігаючих технологій у навчанні учнів початкової школи.

Учитель – це не лише професія, це покликання, це стан душі. А щоб бути всебічно розвиненою особистістю, учителю потрібно також навчатися, удосконалювати педагогічну майстерність. Актуальними є слова «Учитель і учень навчаються разом».

 

Цапенко А.І., заступник директора

з навчально-виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.