26 вересня 2015 | Фоміна Віра

Бібліотека запрошує

«Читайте!

І нехай у вашому житті

не буде жодного дня,

коли б ви не прочитали

хоча б сторінки з нової книги»

К. Паустовський

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі».
В. Сухомлинський

25 вересня була проведена виховна година «Бібліотека запрошує», яка відбулась на базі 8-их класів. Пересунько Ярослава та Кравченко Єлизавета, виступили у ролі ведучих цього заходу. Учні 8-А класу підготували цікаву та змістовну розповідь, про роль книги в житті людини.
Вони ж познайомили присутніх (учнів 8-А та 8-Б класів) з цікавими виданнями книг: найбільша , найменша, найтовща тощо. Використали презентації та відеоматеріали.
Наприкінці до слова запросили бібліотекаря школи- Людмилу Олексіївну. Вона порадила більше читати, розповіла про бібліотеки різних країн світу, показала презентаційний матеріал про незвичайні будівлі бібліотек.
Діти розповіли про улюблені книги, свої читацькі вподобання та захоплення, згадали цікаві вислови про книги, бібліотеку, слово. Привітали однокласників, які долучаються до мистецтва слова й самі пишуть вірші та прозу.

Учням 8-их класів сподобався такий захід. Маємо надію, що в наш час діти будуть залюбки ходити до бібліотеки!

Гетьман Н., учениця 10-А класу

jsZMOHwNnoE zYmzAB4eCgY


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.