30 вересня 2015 | Фоміна Віра

Школа молодого вчителя «Дебют»

Image008 Image009 Image010Молоді вчителі, вас так важко не сплутати з учнями

Скільки в Ваших очах чистоти і мрійливої юності...

 

Молодий учитель... Молодий спеціаліст... Романтика... Мрії... Самі гарні задуми... Ідучи працювати в школу, молодий спеціаліст ще глибоко не осмислює ті великі і відповідальні завдання, які покладені на вчителя.

Батьки, держава довіряють йому найцінніший скарб світу – дитину,  людину, свою надію, своє майбутнє.

Колектив школи цього року радо прийняв до роботи молодих учителів: Волошина Вадима Олександровича, учителя математики та фізики і Кліменко Ірину Олександрівну, учителя іноземних мов. Входження молодих вчителів у складний світ шкільного життя, їх успішна професійна діяльність, звичайно залежить від колективу. Наш колектив оточив турботою та увагою молодих колег, надав їм підтримку, методичну допомогу, стимулює до вияву ініціативи та творчості.

Школа молодого вчителя «Дебют», засідання якої відбулося 25 вересня, прийняла молодих спеціалістів до своїх лав.

Перше заняття у цьому році передбачало ознайомлення з режимом роботи закладу, структурою методичної роботи.

Наставники молодих учителів Фоміна В.О., Хлівна Н.В. поділилися досвідом роботи в закладі, Цапенко А.І., заступник директора з навчально-виховної роботи вручила буклет з порадами щодо організації та проведення різних типів уроків, Палієва С.І., заступник директора з виховної роботи наголосила на виховних аспектах уроку, як основної форми роботи у школі, голова ПК Фоміна Н.Е. побажала швидкої адаптації у новому колективі.

В.О.Сухомлинський зазначив, що молодий спеціаліст стає хорошим перш за все, завдяки обстановці творчої праці педагогічного і учнівського колективу.

Зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх.

Успіхів Вам молоді колеги!

 Цапенко А.І., заступник директора з навчально-виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.