12 жовтня 2015 | Фоміна Віра

Подорож до Межигір’я

Image043Image042Image041Image040Image039Image038Як кажуть, у природи немає поганої погоди. Тож не дивлячись на те, що вже декілька днів вранці – 5 , група учнів 7 – Б класу вирушила в мандрівку. Адже скільки б не розповідали нам про красу, в пам’яті на все життя закарбовуєт
ься те, що побачиш на власні очі. Того дня ми побували в Межигір’ї, яке розташоване в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

Цей великий публічний парк вже з першого кроку вразив нас своєю красою і неповторністю. Можна годинами блукати поблизу головної споруди – «Хонки». Милуючись штучними водоймами, в яких квітнуть білі, жовті, рожеві лілеї, ми спостерігали за білими амурами та сазанами величезних розмірів. Діти були в захваті від штучного водоспаду та гроту. Різноманітні місточки, скульптурні споруди гармонійно поєднують парк. Неможливо відвести погляд від різноманіття клумб. Територія парку дуже пересічена ярами, але незважаючи на це, екскурсія не втомлювала, тому що кожний куточок зачаровував по-своєму, не залишав нікого байдужим до цієї краси. І столітні дуби, і могутні сосни та липи гармонійно поєднані з молодими берізками і «заморськими ліанами».

Можна було б годинами блукати і милуватися красою .

З великим задоволенням діти прогулювалися набережною, вдихаючи вологе свіже повітря Київського водосховища. Завершальним етапом мандрівки Межигір’ям стала прогулянка полем для гольфу.

Відпочинок вдався на всі сто.Дорогою додому діти захоплено розповідали про свої враження від поїздки та ділилися планами на майбутнє: при нагоді обов’язково ще раз побувати в цих прекрасних місцях.

 

 Староста класу

Пахлюк Ярослава


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.