15 жовтня 2015 | Фоміна Віра

Перший етап конкурсу відбувся

Image058Традиційно, щорічно з 2010 року проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка.

Черкащину називають Шевченковим краєм і не випадково, адже тут народився Кобзар, тут пройшло його тяжке дитинство, що пізніше знайшло відображення у його творах.

З метою виявлення творчо обдарованої учнівської молоді, вшанування творчої спадщини Т.Г.Шевченка, виховання у підростаючого покоління поваги до мови і традицій свого народу у закладі 6 жовтня 2015 року в кабінеті №15 був проведений шкільний етап мовно-літературного конкурсу.

Конкурс дав можливість перевірити рівень навчальних досягнень учнів з української мови та літератури, поглибити знання школярів з біографії та літературної спадщини Т.Г.Шевченка.

Переможцями І шкільного етапу стали учні: 5 класу – Озирський Олексій, Харінова Валерія; 6 класу – Настичук Олена, Залошкова Яна; 7 класу – Шевчук Марія, Горицька Вероніка; 8 класу – Бершацька Анастасія, Фурман Катерина; 9 клас – Євсєєва Марія.

Бажаємо успіхів переможцям у міському етапі конкурсу!

 

А.І.Цапенко, заступник директора

з навчально-виховної роботи

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.