20 жовтня 2015 | Фоміна Віра

Україна – її не можна не любити

Є край, де найкращі у світі пісні.

І цвітом чарує калина...

Це дім мій, моя Україна!

 Кожен народ любить свою Батьківщину, робить усе для процвітання своєї держави, для її слави, свободи, незалежності. Ми живемо в Україні, волелюбній, мирній державі, і теж усім серцем любимо нашу милу, дорогу країну, хочемо, щоб вона стала процвітаючою, сильною, завжди була вільною і незалежною, бо всі ми громадяни нашої Вітчизни.

У нашій Україні є дуже багато красивих і визначних місць, які цікаві не лише в нашій країні, а й за кордоном.  16 жовтня учні 7-В класу мали можливість віртуально подорожувати унікальними місцями нашої країни. Діти мали змогу ознайомитися із Оптимістичною печерою (Тернопільщина), Дністровським каньйоном, Мармуровою печерою (АР Крим), озером Синевир (Закарпаття), озером Світязь (Волинь), Подільськими Товтрами та іншими куточками нашої країни.

Шкільний бібліотекар Білей Л.О. презентувала учням літературну виставку «Україна – її не можна не любити», це книги про минуле і сучасне життя нашої країни, видатних людей, звичаї та традиції українців. Змістовною та цікавою була вікторина «В моєму серці –Україна», проведена шкільним бібліотекарем.

Після цієї захоплюючої подорожі учні ще більше почали пишатися своєю Батьківщиною.

 

Білей Л.О., шкільний бібліотекар,

Фоміна В.О., класний керівник 7-В класу

Фото0878 Фото0879 Фото0880 Фото0881 Фото0882 Фото0883 Фото0884 Фото0885


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.