21 жовтня 2015 | Фоміна Віра

Нові здобутки у спорті

Image075 Image074 Image073Image072Image071      16 жовтня 2015 у Кам'янець-Подільському під патронатом президента Федерації важкої атлетики України, народного депутата України Олександра Гереги було відкрито важкоатлетичний спортивний комплекс «Епіцентр».

Участь у церемонії відкриття комплексу взяли почесні гості: перший віце-президент Національного олімпійського комітету Равіль Сафіуллін, радник міністра молоді та спорту України, призер Олімпійських ігор Ніна Уманець, народний депутат України Володимир Мельниченко, художник і громадський діяч Сергій Поярков, мер Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич, віце-президент ФВАУ Іван Черноног, директор спорткомплексу «Епіцентр» Вадим Рудяк і головний винуватець свята - президент ФВАУ, народний депутат О.Герега.

17-19 жовтня  на базі комплексу відбувся Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 та 15 років. В змаганнях бралиучасть більше 300 спортсменів з усіх регіонів України. Черкаську область представляли 4 спортсмени ( 2- зі Сміли та 2 - з Черкас). Учениця 10-Б класу Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Філіпова Марія, вихованка тренера  Баєва С.М., єдина з черкащан, здобула ІІ місце та срібну медаль на цьому Чемпіонаті.

Вітаємо Марію із вдалим виступом на бажаємо подальших перемог у спорті!

 

                                                                 С.І.Палієва,

                                       заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.