5 листопада 2015 | Фоміна Віра

«Горизонт» розширює співпрацю

Image141 Image142 Image143У рамках роботи шкільного клубу «Горизонт» у дні осінніх канікул група педагогів закладу вирушила у творче відрядження до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м. Яремча.

Працюючи у різних проектах колектив нашого закладу налагоджує співпрацю за напрямками:

  • культурно-мистецькому;
  • фізкультурно-оздоровчому;
  • навчально-виховному.

І перш ніж виходити на міжнародний рівень члени клубу вирішили становити «мости партнерства» у нас, на Україні.

І пролягла дорога «з краю до краю» - від Сміли до мальовничого містечка Яремче, Івано-Франківської області.

Гостинно зустріли нашу делегацію педагогічний колектив школи, очолюваний директором школи Іваном Васильовичем Холошнюком.

За круглим столом відбулася презентація роботи школи №1 м. Яремче, яка у 2013 році відзначила 50 річний ювілей з дня заснування закладу. Розповідь про заклад перепліталась музичними вітаннями від школярів та учителя музичного мистецтва Михайла Івановича Ровенка, який є автором Гімну школи:

В Яремчі – місті квіткою гірською

Ти едельвейсом, школо, розквітай

Щоб линули рікою гомінкою

До тебе діти, наче водограй.

Педагоги школи №1 м. Сміли презентували Черкащину – Шевченків край, ознайомили з містами, що ввійшли до туристичного маршруту «Золота підкова Черкащини» та презентували діяльність нашої школи.

Обмін думками, зацікавленість роботою закладів і звичайно сувеніри, книги, буклети.

Урочистим моментом зустрічі стало підписання Угоди про співпрацю між навчальними закладами №1 м. Сміли та м. Яремче. Упродовж усього часу перебування у закладі була присутня головний спеціаліст відділу освіти Покрищук Тамара Євгенівна.

Незабутніми враженнями для нас стало знайомство з гуцульським краєм, його цікавим колоритом, історією, водоспадами. Піднятися на смарагдові гірські вершини, вдихнути на повні груди цілюще карпатське повітря, ознайомитися з самобутньою культурою Прикарпаття - все це стало можливим завдяки творчому відрядженню.

А.І.Цапенко, заступник директора з навчально-виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.