6 листопада 2015 | Фоміна Віра

Перший освітянський форум з енергоефективності

Image154 Image155 Image156 Image1574-5 листопада 2015 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру Міністерство освіти і науки України спільно з громадською організацією “Школа енергоефективності” провели Першу Всеукраїнську конференцію-семінар “Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах: нові виклики та можливості”. Захід проходив в рамках меморандуму між Міністерством освіти і науки України та Київським енергетичним агенством про взаєморозуміння та співробітництво у впровадженні в системі освіти сучасних технологій енергоефективності та енергозбереження.

В роботі конференції взяло участь більше 200 учасників, серед яких представники Міністерств освіти і науки; фінансів; регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства; Держенергоефективності України; Європейського банку реконструкцій та розвитку, НЕФКО; проекту GIZ “Енергоефективність у будівлях”, Проекту USAID “Муніципальна енергетична реформа”, Всеукраїнської Асоціації енергоаудиторів України, інших профільних асоціацій та громадських організацій; відповідальні за енергоефективність та освіту особи органів місцевого самоврядування; директори шкіл та інших освітніх установ.

Програма форуму була насиченою та змістовною. Спікери  ділилися досвідом роботи з питань енергоефективності. За підсумками заходу було прийнято рекомендації.

До участі у конференції були запрошені також переможці ІІ Всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас», зокрема: учні Київської гімназії біотехнологій №177 -автори проекту “Енергоефективний навчальний заклад” у номінації «ЕКОінновація».

Під час форуму було здійснено відкриття ІІІ Всеукраїнського конкурсу  «Екоклас», соціального проекту «Екоклас – врятуй рідний край», до якого залучаються як класні колективи, так і родини. Запрошуємо бажаючих до участі у конкурсі.

                                                                                    

   С.І.Палієва,

                  заступник директора з виховної роботи, учасник форуму


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.