9 листопада 2015 | Фоміна Віра

Фінансова грамотність

Image158   У школі нещодавно розпочато запровадження курсу лекцій «Фінансова грамотність», який ініціювали працівники Приватбанку. Першу зустріч було проведено з учнями 6-В класу (класний керівник Бойко С.М.).

Метою зустрічей, які відбудуться в усіх 5-11 класах, є забезпечення кращого розуміння учнями практичних аспектів фінансових питань, зокрема здійснення заощаджень, інвестування, запозичення, а також розрахунок вартості надання індивідуальних фінансових послуг, таких як страхування, кредитування для здійснення крупних покупок та електронних карток. Курс також навчає фінансовій відповідальності (сплата податків, повернення кредиту) та правам споживачів. Для кожної вікової категорії учнів будуть розглянуті питання: «Власні фінанси», «Заощадження та інвестування», «Кредитування та запозичення», «Планування власного та сімейного бюджету».

Керуюча відділенням філії Приватбанку Оніщенко Олена Олександрівна

наголосила, що підвищення рівня фінансової грамотності населення важливе для забезпечення ефективного розвитку грошово-кредитного ринку, стабільності банківської системи та безперебійної роботи банків.

 

                            С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.