21 листопада 2015 | Фоміна Віра

Кожен має свій ідеал

День батька – це щорічне свято на честь татусів, яке відзначають у більшості країн світу. Уперше його святкували 19 червня 1910 року у США. З часом й інші країни, де декларується повага до сімейних цінностей, почали відзначати цей день, вшановуючи чоловіка-батька. В Україні традицію святкувати День Батька у третю неділю вересня започаткували у 2006 році.

Роль батька, точно так само, як і роль матері в житті дитини перебільшити вкрай складно. Кожна мати і кожен батько володіють одним з найсильніших інстинктів на Землі – батьківським інстинктом. 08Зазвичай люди говорять виключно про існування материнського інстинкту і применшують значення батька в житті дитини, зводячи це значення переважно до матеріального забезпечення. Але нещодавно в одній з телепередач я почув про авторитетне наукове дослідження, згідно з результатами якого батьківський інстинкт нітрохи не слабший материнського за умови, що батько в достатній мірі спілкується з дитиною.

f3KL0RwrOcsВідділом молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту  з нагоди Дня Батька було проведено міський конкурс творчих шкільних робіт «Мій батько – найкращий». Мета цього конкурсу – популяризація ролі чоловіка-батька у суспільстві, усвідомлення татами важливості активної участі в партнерстві з мамою у вихованні дитини. На міський конкурс було подано декілька творів, малюнків учнів 8-10 класів нашої школи. Нещодавно на засіданні молодіжного активу Сміли було підведено підсумки . Журі гідно оцінило поетичний твір Тищенко Вікторії (10-Б клас) та малюнок Запари Дарини  (9-А клас). Їм було вручено Грамоти та подарунки. Також отримав нагороду Люлька Артур, учень 10-А класу, за творчу фотороботу «Молоде обличчя України».

   Вітаємо творчих учнів Нашої Першої! Бажаємо нових здобутків!

С.І.Палієва, заступник директора

з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.