23 листопада 2015 | Фоміна Віра

Тиждень природничих дисциплін розпочався

Image024 Image025Тиждень природничих дисциплін розпочався з проведення у 1-11 класах інформаційного вісника – про взаємодію людини і природи, формування відповідальності кожного за екологічний стан навколишнього середовища, збереження і поліпшення його якості.

Члени лекторської групи Попович Тетяна, Роздобудько Анна, Курбатова Дар’я (10-Б клас), Величко Світлана, Должикова Ксенія, Атаханова Кароліна, Пересунько Ярослава (8-А клас) ознайомили учнів із екологічними проблемами нашого міста – забруднення місць відпочинку після проведення свят, недопалки на дорогах і тротуарах, пластикові пляшки, пакети, які ми викидаємо, не задумуючись про їх шкоду і для природи і для людини, адже біофенол-А, основний компонент пластику має негативний вплив на серцево-судинну систему, ендокринні залози, тощо.

Сподіваємося на розуміння усіх, а особливо учнівської молоді щодо збереження природних ресурсів, поверненню нашому місту статусу чистого, комфортного міста – це має стати спільною справою усієї громади міста.

 

А.І.Цапенко, заступник директора

з навчально-виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.