24 листопада 2015 | Фоміна Віра

Фінал міського етапу конкурсу «Учитель року – 2016»

 

Image031Image027Image026Image028Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності за свою роботу, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – учитель має бути творчою особистістю. Творчим може бути і молодий учитель і учитель з великим педагогічним досвідом.

Конкурс «Учитель року» - це і конкурс професійної майстерності, і новий статус вчителя, і свято душі.

Крок за кроком, етап за етапом найсильніші підіймалися на вершину педагогічної майстерності. Перемоги на кожній сходинці вагомі і знаменні, адже кожен із конкурсантів – обличчя рідної школи, гордість колег, учнів, батьків.

Гідно пройшли непрості випробування, щоб скласти іспит на професійну майстерність учителі: Величко Оксана Олександрівна, учитель математики, Кавун Ірина Миколаївна, учитель історії, Хлівна Наталія Володимирівна, учитель англійської мови.

І ось фінал... Із вдячністю і трепетом у душі методисти міського методичного кабінету Бровко Г.В., Нестропа Т.Б., Маслюк В.М. розповіли про учасників конкурсу, поділилися враженнями від проведених конкурсантами уроків, володіння ними інноваційними технологіями, умінням активізувати учнів для вирішення завдань, що стояли перед школярами та вчителями.

За результатами усіх етапів переможцями конкурсу «Учитель року – 2016» стали:

Хлівна Наталія Володимирівна – І місце,

Кавун Ірина Миколаївна – ІІ місце,

Величко Оксана Олександрівна – ІІІ місце.

Завзяті, творчі, сміливі, вони підтвердили беззаперечну істину: той, хто хоче змінити світ повинен почати з себе.

Вітання, квіти, подарунки, радість перемоги. Гордимося, вітаємо, радіємо!

 А.І.Цапенко, заступник директора

з навчально-виховної роботи

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.