26 листопада 2015 | Фоміна Віра

Екскурсія до лялькового театру

Image045Після наполегливої праці душа завжди потребує гарного відпочинку. От і учні 1-А класу разом із своїми батьками і класним керівником Русановою О.В. нещодавно побували в Черкаському ляльковому театрі.

Ляльковий театр розташований в самому центрі міста. Ця затишна будівля – пам’ятка архітектури. До нашого часу будинок зберігся майже у первісному вигляді.

З гамірливої вулиці ми потрапили ніби до іншого світу – спокійного таємничого світу героїв. Важкі штори на дверях до глядацького залу запросили нас на наукову виставку «Принцеса крапочка». В цій виставі приймали участь і ляльки, і артисти. За допомогою ляльок актори театру створили яскраві образи та передали риси людського характеру.

«Принцеса крапочка» - зворушлива подорож в казкове королівство, де живуть король, королева і навіть відьма, літаюча на мітлі. Історія про те, як ваше щастя може сховатися у маленькій пташці.

Діти щиро повірили в те, що відбувалося в театральному дійстві, сприймаючи гру як життя. Усе це виглядало захопливо. Усім глядачам дуже сподобалася вистава, гра героїв, їхні яскраві костюми. Діти отримали задоволення та гарний настрій.

Актори лялькового театру запросили клас на новорічну казкову виставу, яка чекає нас попереду...

 

Колесніков Артем, учень 1-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.