26 листопада 2015 | Фоміна Віра

Класний керівник року – 2015

Image032Призначення класного керівника визначається вимогами, які ставить суспільство, а саме – розвиток кожної дитини, збереження її неповторності, розкриття її потенційних талантів і створення умов для нормального духовного, розумового та фізичного вдосконалення.

З метою сприяння зростання престижності звання класного керівника, його ролі і статусу як сучасного компетентного педагога ХХІ ст., та на виконання наказу  Міністерства освіти і науки України від 21.09.2015 № 962, 6 листопада 2015 року класні керівники загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Скубенко Тетяна Миколаївна та Тарасенко Марина Віталіївна взяли участь у заочно-дистанційному (І) етапі обласного туру Конкурсу. Конкурсанти представили на розсуд журі свої сайти, їх наповнюваність та систематичність ведення, власний педагогічний досвід з описом виховної роботи для окремого класу, власні публікації.

19-20 листопада 2015 у Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників було організовано та проведено очний (ІІ) обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року - 2015», до участі у якому була запрошена Скубенко Тетяна Миколаївна як переможець І етапу заочно-дистанційного етапу конкурсу. У ІІ турі Тетяна Миколаївна виборола ІІІ призове місце, отримала Диплом Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації та цінний подарунок.

Бажаємо нашим класним керівникам добра, розуміння, поваги від колег, батьків, а головне –  від ваших вихованців.

(За матеріалами сайту http://www.osvita.smila.com)


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.