1 грудня 2015 | Фоміна Віра

Фотоконкурс “Брати наші менші”

World-Animal-Day30 листопада - міжнародний день домашніх тварин.  

Спілкування з домашніми улюбленцями сприяє вихованню у дітей добрих почуттів до оточуючого світу, бажання допомогти тим, хто потребує захисту та допомоги, бажання піклуватися про братів наших менших.

Як сказав Антуан де Сент-Екзюпері: "Ти несеш відповідальність за тих, кого приручив".

З нагоди цього свята в нашій першій проведено тематичний день "Наші улюбленці", який включав в себе фотоконкурс «Брати наші менші», присвячений домашнім улюбленцям – нявкаючим, гавкаючим… А, можливо, навіть і хрюкаючим? Словом,  фотографії найрізноманітніших та найулюбленіших домашніх тварин наших учнів та вчителів.

Протягом дня  оцінювати фотографії мали змогу усі бажаючі. До визначення переможців долучилося й спеціальне журі, що складалося з вчителів природничої кафедри.

Отже,  найбільше голосів отримали фотографії домашніх улюбленців: Марунич Катерини (5-А),  Заболотнього Даміра (5-Б),  Журило Анастасії (5-Б),  Люльки Анжеліки (6-А), Должикової Ксенії (8-А).

Дякуємо всим, адже ваші домашні улюбленці найкращі!

ZzXOvgXnNLcNVOQS1iltTsS5-la6v5gjoQVFa7oio9lYD85xgJOHQWI


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.