5 грудня 2015 | Фоміна Віра

Учіться і читайте

Image044Книги супроводжують людей все життя: від таємничих казок, перших  дитячих віршиків до пригодницьких романів, а
потім соціально-психологічних творів.  Книги — наші порадники, що навчають мислити, відкривають невідомі світи. Книги вчать нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Це найбільший людський скарб і життя без них важко уявити.

У пʼятницю, 4 грудня, для учнів 8-их класів була проведена цікава і захоплива виховна година на тему: «У світі літератури» (учитель Т.М.Скубенко).

Це було справжнє змагання двох команд знавців словесного мистецтва. У ході заходу учні дали відповіді на ряд запитань: про довідкову літературу, композицію творів, пригадали літературних героїв та авторів відомих творів, розгадали математично-лінгвістичні шаради, виявили логічне мислення,
ініціативність та зацікавленість літературою. Усі присутні змогли переглянути відео сюжети про історію створення книг, бібліотеки тощо.

Перед учнями 8 класів виступила бібліотекар школи Л.О.Білей, яка презентувала нові надходження літератури до читальної зали школи.

Приємно було відзначити, що діти дуже добре обізнані у галузі літератури, легко справлялися з усіма завданнями, тому не було переможців і переможених.

Усі люблять літературу, залюбки звертаються до своїх друзів та порадників – книг.

 Анастасія Бачмага, учениця 8-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.