7 грудня 2015 | Фоміна Віра

Зірки, на сцену!

4 грудня  в Нашій Першій відбулося  талант-шоу «Зірки, на сцену». Неймовірні виступи дітей у номінаціях «Нові імена», «Інструментальна музика», «Оригінальний жанр» та «Здивуй нас» створили атмосферу творчості і єднання.

Image043Жанрове різноманіття довело, що кожна дитина повинна знайти собі справу для душі. Розпочавсь вечір ліричною піснею у виконанні учениці 5-Б класу Андрієнко Олександри, розкрили вокальний талант Бєльська Каріна (учениця 7-В класу) та Кравченко Лариса (учениця 8-А класу). Оригінальний акробатичний  номер у виконанні Соколової Юлії (учениця 10-Б класу), запальні танці  Штомпіль Діани та учнів 11 класу змусили глядачів затамувати подих. Виступи на музичних інструментах сподобались присутнім не менше. Це гра на гітарі Держія Дениса, Люльки Артура та дуету Муренка Ярослава та Штомпіля Олександра. Відкрили себе з нової сторони і виконавці гуморесок: Семончук Ігор (6-В класу) та Борисюк Андрій (7-А клас); а малюнок на склі, виконаний ученицею 10-Б класу Вдовик Юлії переніс глядачів у казку. Здивували новими образами  Удоденко Назар (8-Б), Курбатова Даша, тріо 10-Б та Тимошенко Ярослава з акторським колективом 5-А класу.

Ведучі вечора Одінцова Даша, Оношенко Катя,  Німченко Віка, Баглик Даніл та Бєлкіна Олександра були неперевершені. А на завершення пісенний дарунок від Козлової Аліни – випускниці школи!

Перегорнута сторінка ще одного свята, яке, надіюсь, не залишило байдужим нікого в залі, адже в підготовку вкладено частинку душі учасників. Учіться сприймати мистецькі твори, адже це того варте!

IMG_4005 IMG_4016 IMG_4017 IMG_4020 IMG_4021



Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.