14 грудня 2015 | Фоміна Віра

Дитина – приклад

13 грудня у Міському Будинку Культури відбулась перша церемонія нагородження лауреатів проекту «Дитина-приклад», яку організував Благодійний фонд «Шлях змін». Жителі нашого міста, які прийшли цього дня на свято і, яким не байдуже наше майбутнє, дізналися імена Смілянських героїв. Вони малі,- але вже можуть бути гідним прикладом! Проект реалізовується за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, молоді та спорту.

Премія"Дитина року" - це можливість виразити дітям  повагу і підтримку.

З привітальним словом до присутніх звернулися: Прилипко Н.С.,  спеціаліст управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації,  Зінькевич О.В., провідний спеціаліст ЦСССДМ, Соболенко Д.П., методист міського методичного кабінету.
Приємно, що серед нагороджених учні Нашої Першої. За активну громадянську позицію, активну участь у волонтерських акціях, вмілу організацію роботи в шкільних колективах  нагороджені Литвин Тетяна, учениця 11 класу, Туманова Юлія, учениця 10-Б класу, Артеменко Данило, учень 4-В класу.

Вітаємо наших лауреатів та бажаємо їх нових здобутків та перемог!

                                                    С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи

1 2 3


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.