14 грудня 2015 | Фоміна Віра

У глиб віків, до колеса історії

Image061Image057 Image058 Image059 Image060Історія потрібна для того, щоб брати у неї уроки, робити висновки, пам’ятати  про великі справи, зуміти зрозуміти помилки, здійснені в минулому, і не допускати їх в майбутньому.

Саме тому ми повинні вивчати історію як безцінний досвід попередніх поколінь. В рамках тижня суспільних дисциплін учні 5-6-х класів здійснили віртуальну мандрівку «У глиб віків, до колеса історії».

Ведучі заходу Тимошенко Я. (Кліо) та Борщевсткий І. робили екскурс в різні історичні епохи, знайомили учнів з первісними часами, періодом Русі-України та Запорізької Січі. Не залишили байдужими глядачів сценки у виконанні учнів 6-В класу («Стоянка первічних людей»), 6-Б класу («Легенда про Віщого Олега») та 5-А класу («Як у козаки приймали»). Рубрика «Історичні цікавинки» та перегляд мультфільму «Як козаки сіль купували» внесли самобутність і колорит у проведення заходу.

Так безцінний досвід минулого стає надбанням сучасного покоління, яке впевнено крокує у світле майбутнє.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.