18 грудня 2015 | Випускник 1993

Загальношкільний батьківський комітет. Підсумки роботи. Плани на майбутнє.

logo-RKU-ZEL117 грудня, напередодні свята Миколая – одного з улюблених свят не тільки дітвори, а й дорослих, відбулося планове засідання загальношкільного батьківського комітету. Варто відмітити, що такі зустрічі не є просто статистикою. Творчий підхід учасників до цього заходу щоразу урізноманітнює форми його проведення. Це завжди цікаво, інформативно і корисно.
Згідно з планом роботи батьківського комітету на рік, вичерпну інформацію «Про соціальних захист дітей» надала соціальний педагог школи С.В.Линник. Жодна категорійна дитина, яка навчається в нашій школі, не залишається без належної уваги.
Директор Нашої Першої Гайдай І.Б. поінформувала батьків «Про безпеку життєдіяльності під час зимових канікул» ( з даного питання розроблено пам'ятку для батьків та дітей), «Про підготовку до 95-річниці з дня заснування закладу» та привітала батьків з наступаючими святами, подякувала батьківській громаді школи за допомогу і підтримку нашого навчального закладу.
Закінчується перший навчальний семестр і вже можна підводити деякі підсумки нашої спільної роботи. Щорічне родинне свято «Золоте зерно», яке відбудеться 22 грудня, вшанує переможців предметних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань – учнів, вчителів, батьків. До речі, з кожним роком цей список поповнюється новими іменами. Наразі активно триває підготовка до Новорічних та Різдвяних свят, у якій беруть участь і учні, і вчителі, і батьки. Новорічні ранки в Нашій Першій – це завжди щось особливе. Новорічним казковим настроєм охоплені всі, хто хоч раз побував на цьому святі.
Немало зусиль прикладають адміністрація школи і батьки, щоб постійно покращувати стан господарсько-фінансової діяльності нашої школи. В цей нелегкий у фінансовому плані час, більшість батьків не залишаються осторонь, а постійно разом з учителями вирішують робочі питання.
Ці питання з головами батьківських комітетів класів обговорював голова батьківського комітету школи М.Марунич.
В переддень свят всі починають вірити в диво, казкова енергія додає віри і впевненості, що все в нас буде добре, все ми зможемо і здолаємо - бо ми разом і все це заради майбутнього - наших дітей, надії і опори.

Голова БК школи М.О.Марунич


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.