19 грудня 2015 | Фоміна Віра

Працює молодіжний актив

Нещодавно на базі  нашої Першої було проведено засідання міського молодіжного активу. Зі словами привітання до лідерів самоврядування звернулись Гайдай І.Б., директор школи №1, Маслюк Н.С., начальник відділу молоді та спорту, Загоруй О.О., головний спеціаліст відділу молоді та спорту. Школа, як завжди,  радо вітала гостей та подарувала їм новорічний казковий настрій із запахом мандаринів. Казкова фея (Тимошенко Ярослава) привітала представників учнівського самоврядування всіх навчальних закладів міста.

Визначна подія цього разу відбулась у школі: мамі багатодітної родини Ткаченків – Юлії Станіславівні, було вручено почесну нагороду – орден «Мати – героїня». З цією подією її вітали усі присутні, і особливо – її власні діти.
Приємно зазначити, що у рамках засідання молодіжного активу було нагороджено переможців обласного літературного конкурсу «Тарасовими шляхами»: Бритик Євгенію,  Должикову Ксенію, Горицьку Вероніку . На знак подяки дівчатам подарували збірки, у яких опубліковано твори усіх учасників конкурсу.
Високо оцінили  присутні презентацію  роботи учнівського самоврядування нашого навчального закладу: Бритик Євгенія (голова учнівського комітету), Білякова Олександра (голова героїко-патріотичного сектору), Кривошея Анна (голова волонтерського сектору «Турбота») і Литвин Тетяна (голова культмасового сектору). Потім були розглянуті планові питання.
Засідання пройшло на високому рівні: присутні обмінювались досвідом, ділились цікавими ідеями, а головне – хорошим настроєм. Наша Перша запрошує молодіжний актив міста завітати до нас і провести наступне засідання вже у новому році.

                                                                     Олександра Білякова, учениця 10-А класу,

                                                                        голова героїко-патріотичного сектору, 
                                                                       учасник засідання молодіжного активу

1 2 3 4 5 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.