22 грудня 2015 | Фоміна Віра

Відбулося протипожежне тренування у закладі

Image062Image058Image059Image060Image061Image063Відповідно до плану роботи закладу, з метою збереження життя та здоров’я дітей, 21 грудня 2015 року відбулося протипожежне тренування для учнів 1-11 класів, педагогів та обслуговуючого персоналу школи.

Упродовж тренування було відпрацьовано 3 ввідні:

  • виникнення «умовної пожежі» у кабінеті №20, задимлення на поверхах навчального корпусу;
  • евакуація з навчальних кабінетів учнів, педагогів;
  • надання долікарської допомоги учням, що отруїлися продуктами горіння.

Усі учасники навчально-виховного процесу організовано провели евакуацію на територію спортивного майанчика.

Керівник закладу Гайдай І.Б. відмітила послідовність та правильність дій штабу ЦЗ при проведенні протипожежного тренування, відпрацювання практичних дій при проведенні евакуації. Для захисту органів дихання було використано ватно-марлеві пов’язки, відпрацьовано дії щодо надання першої допомоги «умовному» потерпілому.

Проведення протипожежного тренування напередодні новорічних свят є доречним, адже незабаром зимові канікули і усі, а особливо учні мають пам’ятати правила поведінки з побутовими приладами, гірляндами та іншими речами, що можуть спричинити викикнення пожежі. А тому краще нагадати усім правила безпечної поведінки, щоб зберегти життя, здоров’я кожного.

А.І.Цапенко, заступник директора з навчально-виовної роботи

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.