23 грудня 2015 | Фоміна Віра

Роботи юних науковців – крок у майбутнє

Image073Image074Image072Image071Image070Image069Image068Image067Image066Image065Image064Виявлення, розвиток і підтримка обдарованої молоді, стимулювання її творчого потенціалу, розвиток наукової та дослідницько-експериментальної діяльності – одне із завдань діяльності наукового учнівського товариства «Перспектива», що функціонує у нашому закладі. Дієвим способом розвитку природних здібностей учнів є їх навчання у шкільній секції МАН – підготовка, написання та захист науково-дослідницьких робіт.

Ось і цього року 10 учнів школи – юних, творчих обдарувань представили на розсуд шкільному журі презентації своїх науково-дослідницьких робіт, які вони будуть захищати 24 грудня 2015 року на міському етапі конкурсу-захисту.

Впевнено та переконливо презентували роботи учні: Литвин Тетяна з математики (кер. Палієва С.І.), Бритик Євгенія з української літератури (кер. Сорочинська С.К.), Одинцова-Ігонтова Дар’я з української мови (кер. Степанова Р.Д.), Тищенко Вікторія (кер. Скубенко Т.М.), адже учні не вперше беруть участь у конкурсі-захисті робіт.

Вперше випробовують себе, як юні науковці Німченко Вікторія (кер. Силка Н.А.), Яценко Роман (кер. Фоміна В.О.), Биченко Наталія (кер. Цапенко А.І.), Муренко Ярослав (кер. Демиденко Н.В.), Вдовик Юлія (кер. Скубенко Т.М.), Галич Катерина (кер. Ткаченко Л.Л.) – які провели разом з науковими керівниками велику роботу для досягнення поставленої мети.

Усі представлені роботи відзначаються новизною, актуальністю тем, повнотою розкриття.

Віриться в те, що підготовлені роботи належним чином будуть оцінені журі на міському рівні. Але важливо навіть не це - важливо що кожен, хто виконував роботу отримав позитивну мотивацію до навчання, стимул до подальшого зростання, розкрив свій пізнавальний інтерес - зробив перший крок у майбутнє.

 

А.І.Цапенко, заступник директора з навчально-виховної роботи

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.