17 лютого 2016 | Фоміна Віра

Конкурс “Він + Вона”.

Image241Image240Image239Image238Image237Image236Image235
У школі було проведено довгоочікуваний конкурс «Він + Вона», присвячений дню Святого Валентина. Цього року ми вирішили зробити це свято більш цікавим - пари обиралися жеребкуванням і «вибір долі» був дуже несподіваним:

Киян Сергій  та Білякова Олександра;

Соболєв Віталій та Бражник Вікторія;

Люлька Артур та Запара Дарина;

Коротич Олександр та Лопушанська Тетяна;

Ткаченко Артем та Куліковська Оксана;

Джирма Василь та Брайко Аліна.

Трапилося й таке, що парою стали на вечір брат та сестра – Музика Владислав та Музика Дар’я.

Учасники взяли активну участь у запропонованих конкурсах, на підготовку до яких мали декілька хвилин: «Візитівка», «Крокодил», пара мала відтворити запропонований танець, а також інсценізувати деякі історії.

За результатами голосування присутніх та журі ідеальною парою вечора визнано Люльку Артура та Запару Дарину.

Під час дійства звучали привітання від учнів школи – пісні, танці, музичні подарунки. Ведучою вечора була Коваленко Софія, яка взяла активну участь і в організації свята. Визначали кращих із кращих журі у складі - випускниці школи Старухіна Юлія Сергіївна та учениць 11 класу Бритик Євгенії, Одинцової Дарії,  Литвин Тетяни, Гречишкіної Анни.

«Він + Вона» - випробовування для учасників на імпровізацію та вміння знаходити спільну мову з незнайомою тобі людиною. Це свято кожному з присутніх подарувало незабутні враження, адже кожний дивував своїм неординарним рішенням виступу. Усі присутні отримали позитивні враження та відмінний настрій.

Учасниця конкурсу, учениця 10-А класу Білякова Олександра.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.