17 лютого 2016 | Фоміна Віра

Вивчаємо та спілкуємось англійською!

Image234З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено «Тиждень англійської мови». У школі вчителями англійської мови було організовано виставку-презентацію "What we know about Great Britain". «English-speaking countries».  Відвідуючи її, учні могли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії ти Північної Ірландії, побачити визначні місця країни, видатних письменників та поетів.

У цей день також  пройшов конкурс на кращу газету St. Valentine’s Day та турнір знавців англійської мови серед учнів 5 класів. Продовжила тиждень конкурсна програма «Who knows English better?». Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань.

В середу була організована виставка презентацій про британський стиль життя.

Учні 9-11 класів змагалися за звання «Кращий знавець англійської мови»

Команди учнів 5-6 класів перевіряли знання в інтелектуальній розважальній програмі «Who wants to be a millionaire?»

Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й елементи країнознавства (Великобританія). В інтелектуальній грі учні показали гарні знання та зацікавленість предметом. Також було організовано перегляд фільмів та мультфільмів англійською мовою з державними субтитрами.

Завершився тиждень змаганням «Crosswords» and «Riddles».

Переможці нагороджені грамотами, а учасники – подяками на підсумковій лінійці.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Кліменко І.О., учитель іноземних мов


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.