17 лютого 2016 | Фоміна Віра

Названо переможців конкурсу «Колосок осінній – 2015»

Image233Учні школи є активними учасниками різних інтелектуальних конкурсів і зокрема Міжнародного природничого конкурсу «Колосок». 123 учні 1-10 класів узяли участь у конкурсі, що проходив у листопаді 2015 року.

Оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу надіслав до закладу результати участі учнів школи у конкурсі та сувеніри для учасників.

63 учні 1-4 класів отримали сертифікат «Золотий колосок» (координатор Кириленко С.В.).

Учні 5-10 класів отримали сертифікати «Золотий колосок», «Срібний колосок» у різних номінаціях: «Природознавство», «Тіло людини», «Температура».

Найактивнішими класами знову визнано учнів 5-А та 8-А класів (координатор Демиденко Н.В.), а шкільна бібліотека отримала підписку на журнал «Колосок».

Оргкомітет шкільного етапу конкурсу запрошує усіх учнів 1-10 класів долучитися до участі у конкурсі «Колосок весняний - 2016», що відбудеться 22 квітня 2016 року – у Міжнародний день Землі.

 

Цапенко А.І., голова оргкомітету.

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.