4 березня 2016 | Фоміна Віра

Здобуття профільної освіти учнями 10-А класу

Image283Image290Image289Image288Image287Image286Image285Image284Image282Image281Image280Image279Image278Image276

Шановна Інна Борисівна!

Щиро дякую за співпрацю, за Ваших учнів, яких Ви і Ваші вчителі навчили вчитися, з якими цікаво працювати і нам.  Хочемо, щоб і Ви познайомилися з буднями учнів 10 класу у міжшкільному комбінаті.

Вітаємо з наступаючим святом весни!!! Щиро зичимо Вам і Вашому  жіночому колективу у цей весняний день добра, любові, вічної молодості, жіночого щастя і родинного благополуччя, бути завжди гарними та чарівними, ніжними і веселими.

Щирі слова вдячності  класному керівнику 10 класу Валентині Михайлівні за допомогу та підтримку.

Креативні, запальні і творчі – такі учні 10 класу.   Хочеться поділитися враженнями про наших дітей…

Директор МНВК

М.М. Коваленко

 

ЛИСТИВКИ «З РОДЗИНКОЮ» ДЛЯ МАМИ

Учні 10 класу групи операторів комп’ютерного  набору  увімкнули весняний настрій і подарували найдорожчій людині у світі – своїй мамі  справжнє свято – зробили чудові листівки «з родзинками» . До 8 Березня  така мила листівка стала дуже  доречною адже діти мали можливість показати усю свою вдячність за турботу і любов! Таке послання для мами, зберігає в собі тепло рук дочки або сина. І мама обов'язково посміхнеться, згадавши дитячі роки свого малюка, коли всі вироби були такими безглуздими, але воістину дорогими.

Тай тепер, коли їм уже по 16… цей  чарівний клаптик паперу – це найщиріше признання у любові!

Ось листівка Омельченко Єлени, створена  з любов'ю, з чотиривіршем, що вилився з глибини душі, буде  для мами в мільйон разів дорожче за  будь-які слова.

….Вибрати сюжет для листівки досить просто. Варто лише згадати, що подобається найдорожчій людині більше всього на світі.  Стовбуненко Єдуард   точно знає, що  це квіти. І такі ніжні слова до них… Просто весна в подарунок мамі.

Ретро-листівка  така стильна і зворушлива. Зроблена з такою любов’ю і теплом  Вікторією Бражник для матусі. Гарний подарунок і море задоволення від роботи. Техніка виконання  бездоганна, а ще фантазія, натхнення і любов – все в ній.

Об'ємна листівка, на якій метелики  виглядають як живі… Іноді так багато хочеться побажати рідній матусі! А в короткому привітанні все не помістиш, на жаль. Та ось привітання в якому ніжність та бездоганність, вишуканість та Любов у кожному слові … Так відверто та щиро  Білякава Олександра писала  для мами.

Подарувати мамі радість бажала і  Іллюшина Лідія, ніжні кольори, теплі слова і безмежна любов пробуджують найтепліші емоції!

Зворушлива листівка Шохи Інни, витримані кольори, вдало підібрані  зображення квітів та ніжна стрічка, яка обгортає куток привітання – все виконана з любов’ю..

А ось вітальний текст, але не простий, а дуже-дуже особистий і щирий,  такий, який  близький і зрозумілий тільки  Ніні Іллюшині  і  її матусі.  Найголовніші слова написані, мама обов’язково оцінить..

Привітання в прозі завжди чіпають людей до глибини душі.  Слова підібрані для матусі  Іваном Ф.— це не простий набір римованих слів. У кожен рядок має бути вкладена душа. Адже вірш — це ціле мистецтво доповнене дитячою фантазією

Кожна листівка була дуже  індивідуальною, доповнена аплікацією чи оздоблюючими стрічками,  мереживом  чи іншими елементами декору, але кожна була по-своєму цікавою та  особливою.
Творчі роботи,  представлені учнями, вразили своєю безпосередністю, оригінальністю, образотворчими та технічними рішеннями і  головне пройняті любов’ю до мами.

«НЕХАЙ  КОЖЕН ЖИВЕ, ЯК  ВАРЕНИК У МАСЛІ “

       Наприкінці зими у МНВК пройшло гарне свято під назвою «Нехай кожен живе, як вареник у маслі»!   Майбутні  бармени-офіціанти, учні 10 класів ЗОШ №1, №15, №16  у МІЖШКІЛЬНОМУ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОМУ КОМБІНАТІ отримали  нагоду попрактикуватися у приготуванні українських вареників. Вчителі технологій  разом з учнями  всіх профілів завчасно почали готуватися до свята, адже і сценарій треба розробити, і ролі розподілити та обов’язки, і необхідні продукти поприносити чи підкупити.

Бармени-офіціанти із Тітовою Л.В. переглянули безліч рецептів вареників, адже учасникам свята глядачів треба ж не тільки варениками почастувати, а й здивувати.

І це  Ліні Валерівні Тітовій та учасникам заходу вдалося. У кабінеті торгівельної справи зібралися учні 10 класів груп  бармени-офіціанти, ОКН, автослюсарів, майстри та викладачі комбінату.

З доброзичливими побажаннями гості заповнювали “хату”. Та й чимало ж гостей завітало!  Оператори  ПК  та учні груп «Бармени-офіціанти» 10 класів – розповіли історичні довідки про страву, презентували пам’ятники Варенику. Команди  барменів-офіціантів  та ОКН ділилися своєю гастрономічною творчістю та вмінням фантазувати, створювати за плитою нові, іноді вельми несподівані види вареників. Тут відбувалося найцікавіше. Цікаво було спостерігати, як готують юнаки та дівчата тісто, як в їхніх руках з невеличкого шматочка тіста народжується його величність Вареник.

І ось найочікуваніша мить свята. До столу  ставлять щойно зварені, допіру з вогню зняті вареники для всіх десятикласників!  Наша «хата» наповнюється ароматам. А вже з чим були ті вареники! З картоплею та шкварками, зі смаженою капустою та сметаною,  із вишнею та медом!

Добре посвяткували та посмакували!

 Найактивніші учасники дійства  Канівець Крістіна,  Гетьман Наталія, Іллюшина Лідія, Іллюшина Ніна, Білякава Олександра, Бражник Вікторія, Флоря Іван, Шоха Інна   довели що вміють  смачно готувати!

                                                                            Заступник директора з н/р

                                                                                          Чепка Л.О

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.