24 травня 2016 | Фоміна Віра

Фестиваль «Подорожуємо Європою»

Image480Image479 Image478 Image476 Image477 Image475 Image474 Image473 Image472У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначало День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху,день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

Україна є частиною Європи. Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру.

Ось і в нашому закладі відбувся фестиваль – «Подорожуємо Європою»

Учні школи представили різні країни зі своїми традиціями, культурою та мистецтвом. Лунали пісні англійською (6-А), німецькою мовами (7-В) , чарував віденський вальс (5-А), словенська полька (6-В), корида з Іспанії (7-Б), розваги з Данії (8-А), приємно здивував швецький стіл (8-Б) та естафета із млинцями. Гостинно зустрічали представників різних країн запашним короваєм та мелодійною піснею учні 6-Б класу.

Цікавий виступ підготував учасники  шкільного євроклубу «ГОРИЗОНТ». Дійсно, можливості сучасних учнів розширюються, це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.

Л.І.Яхненко, педагог-організатор


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.