13 червня 2016 | Фоміна Віра

Неперевершене літо з TESCO summer camp

Image534Image542Image539Image537Image536Image533Image532Image531Image530Image529Image528Image527Image522Image520Image540Хочеш відпочити,  весело проводячи час з однолітками, вдосконалюючи англійську мову? Тоді тобі потрібно у ТESCO summer camp! Тільки тут ти маєш можливість розмовляти англійською на актуальні теми весело та граючись. Тільки тут ти маєш унікальний шанс відкрити всі свої таланти та побувати в різних ролях. Тільки тут можеш дізнатись про найдивовижніші речі, притаманні британцям та іншим англомовним націям.

Цього року, який оголошено роком англійської мови,  мовний загін TESCO з великим нетерпінням чекав на своїх вихованців. Ними стали учні 6-8-х класів. На них чекали веселі пригоди egg hunting, захоплюючі перегони frog jumping, креативний показ мод  Fashion show, унікальна можливість навчитися швидким та доступним рецептам приготування англійського сніданку та запросити друзів на чайну вечірку, стати виконавцем ролей лялькового театру, показуючи виставу «The frog prince», побувати в ролі визначної особистості, показати свої музикальні та вокальні здібності. Цей цікавий калейдоскоп подій дав шанс кожному відкрити свій талант та продемонструвати його іншим.

Кожен день був непередбачуваним та цікавим, несхожим на попередній, приправленим веселими енерджайзерами, тімбустерами та іграми. Але найочікуванішим став останній день у мовному загоні, коли кожен перевтілювався у телезірок кіно, театру, ведучого улюбленого кулінарного шоу та модного показу, музикального шоу талантів.

Всі учні-учасники мовного загону TESCO camp-2016 отримали сертифікати та незабутні враження про вдалий початок літніх канікул.

 Враження учнів-учасників TESCO camp-2016:

Найбільше мені запам’яталася чайна вечірка з друзями. Це так класно приготувати щось власними руками, спілкуючись при цьому англійською мовою, а потім ще і пригостити своїх друзів.

Демиденко Дмитро

Мені найбільше сподобалась мовна атмосфера табору. Де ще можна поспілкуватись англійською мовою на теми, які тебе цікавлять? А найвеселішими були енерджайзери, які згуртовували та давали можливість усім учасникам стати частинкою однієї команди.

Горицька Вероніка

Я запам’ятала день, коли ми власноруч виготовляли пасхальні символи та проводили традиційні англійські обряди.

Захарова Анна

Цікавим був день лялькового театру, коли ми групами представляли англомовні казки. Це був шанс спробувати себе в ролі актора.

Хлівна Дарія


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.