13 червня 2016 | Фоміна Віра

Малі Олімпійські ігри

Image543 Image544 Image545 Image546Багатьом дітям хочеться бути спортсменами-олімпійцями. Саме тому, цього дня у таборі проводилися малі олімпійські ігри. Почалися вони із святкового відкриття. Ми побували на справжньому бразильському карнавалі, побачили змагання борців, футболістів, змагання по перетягуванню канату.

За півгодини глядачі переносилися з одного виду спорту в інший. По завершенні «подорожі» ми опинилися на чемпіонаті сильних, сміливих, спритних, де панував справжній олімпійський запал.

Юні спортсмени змагалися у конкурсах, викладаючись на всі 200%, а вболівальники нічим не поступалися фанатам гарячих футбольних матчів. Переможці були нагороджені грамотами та медалями. Для всіх бажаючих після чемпіонату запропонували спортивні розваги, на яких можна було позмагатися у влучності, спритності, вмінні виконувати вправи з різним спортивним інвентарем. Після відпочинку, у другій половині дня, розвага «Спорт - це здоров'я» запросила у хоровод рухливих ігор на свіжому повітрі. Цей день запам'ятається неймовірною активністю, зарядом позитивних емоцій.

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Табір "Веселка"
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.