13 вересня 2016 | Фоміна Віра

Рубрика «Інтерв’ю»

  Всім привіт! Почався новий навчальний рік, а це означає, що я – юний журналіст і ваш вірний друг Плієва Марія знову писатиму для вас.

Дуже часто я чую від своїх однолітків, що газети вже не потрібні, адже всю інформацію можна дізнатися з комп’ютерів, планшетів, смартфонів та інших гаджетів. Саме тому перше цьогорічне інтерв’ю я вирішила присвятити темі: «Чи потрібна сучасній школі газета?» Відповіді мене дуже вразили:

  • Звісно сучасне обладнання і мережа Інтернет дозволяє обмінюватися новинами більш сучасно. Але все ж газета, роздана кодному у руки, запевняє нас, що усі учні дізналися про новини шкільного життя не турбуючись про наявнісь Wi-fi. Тому навіть у сучасному світі не обійтись без старої доброї газети, яку можна залишити на пам'ять.

                                                  (Тищенко Вікторія, учениця 11-Б класу)

  • Звісно нам потрібна газета, оскільки ми можемо дізнатися багато нового з життя школи, ознайомлюватися з найближчими подіями і оцінювати свої фотографії на обкладинці… (Назаренко Марія, учениця 10 класу)

 

  • Я вважаю, що усім школам, не виключаючи і нашої, потрібна газета. Адже, як кажуть, «хто не встиг-той запізнився» щось цікаве побачити. А газета розкриває і показує шкільні події: естафети, конкурси, олімпіади, виступи. Також кожний, хто має свою власну думку на рахунок шкільного життя, може висловити її в газеті. (Хлівна Дар’я, учениця 7-А класу)

 

  • Так. Газета потрібна. Щоб знайомити учнів школи з подіями, що відбуваються в школі, інших класах. Ділитися враженнями від екскурсій, різноманітних заходів. І проявляти свою творчість. (Величко О.О., вчитель математики)

 

  • Чи потрібна сучасній школі газета? Відповідь однозначна: так! На мою думку, школа сьогодні потребує періодичних видань, але це не лише інформаційний вісник або стіннівка, або привітання учнів з перемогами. Зміст шкільної газети – це «очі й думки» кожного мешканця школи. Це коло інтересів учителів і дітей, їх переживань, турбот і пошуків, падіння і перемоги, це своєрідний шкільний літопис у друкованому слові. Шкільна газета «Наша перша» є також незамінним помічником у науці і громадських справах. І коли-небудь, у майбутньому, гортаючи старі сторінки  шкільної газети, ми знову будемо мати можливість поринути у шкільне минуле!

                                                                 (С.І.Палієва, вчитель математики)

  Зазвичай, кожна моя стаття закінчується гарними, «правильними» словами що до заданої теми. Але після такого інтерв’ю навіть казати нічого не треба, адже серцю стає тепло, коли розумієш, що працюєш не дарма!

                                                                      Плієва Марія, учениця 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.