16 вересня 2016 | Фоміна Віра

Вибори – відповідальна справа

Вибори – це дуже відповідальний процес, що змушує і претендентів на пост, і їхній електорат думати, оцінювати та робити відповідні висновки. У нашій школі нині відбулися чергові вибори голови учнівського комітету. Цього разу свої кандидатури подали чотири дівчини. Тож, знайомтеся.

darya-muzykaДар’я Музика. Учениця 10-го класу. Спортсменка, творча особистість, що фонтанує оригінальними ідеями, відкрита до всього нового та цікавого. Стверджує, що любить проявляти ініціативу. Виступає за організацію волонтерських учнівських гуртків, де старшокласники займатимуться допомогою молодшим школярам у навчанні.

sofiya-kovalenkoСофія Коваленко. Учениця 10-го класу. Пропонує йти власним шляхом задля досягнення прогресу. І цей шлях має бути наповнений творчістю, наукою та спортом. Триєдина формула, втілення якої Софія успішно демонструє на власному прикладі. Вважає, що достукається до кожного серця та зробить шкільне життя ще змістовнішим та цікавішим.

anastasiya-bershatskaАнастасія Бершацька. Учениця 9-А класу. «Найрезультативніша учениця школи», «Відкриття року» - звання, які не потребують пояснень. Дівчина активна у всіх сферах шкільного життя. Не уявляє себе без спорту, хореографії, вокалу. А тому обіцяє проводити більше конкурсів, квестів, тематичних вечорів, і, звісно, дискотек.

kryvosheya-annaАнна Кривошея. Учениця 9-А класу. «Пропонуй! Плануй! Організовуй! Виконуй!» - життєве кредо Анни. До високих успіхів у навчанні вона сміливо додає ще й активну волонтерську діяльність. Саме її дівчина пропонує розвивати у школі. Звісно, поряд із творчими заходами. Вона переконана, що зможе вивести рідну школу на вищий рівень.

Ось такі чотири кандидати бажали обійняти посаду голови учнівського самоврядування. Їхні цілі достойні, а програми досить насичені. 14 вересня, у день виборів, увесь учнівський та вчительський колектив школи №1, своїми позначками у бюлетенях вказали на переможницю. Нею стала Софія Коваленко! Бачимо, що її формула успіху дійсно працює. А ми сподіваємося, що усі обіцянки, висвітлені у передвиборчій програмі, будуть виконані у повному обсязі. Тож, сили та наснаги новообраному лідеру!

 

Редколегія


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.