11 вересня 2016 | Фоміна Віра

День здоров’я

image627«Спорт – це життя!», з цим важко не погодитися. Підтверджуючи ці слова, учні нашої школи щороку проводять тиждень фізкультури та спорту. У рамках цього тижня учні 5-11 класів, як і кожного року, відвідали ліс (варто зазначити, що це була дуже очікувана подія, адже каша, атмосфера лісу… Все це допомагає трішки розслабитися на початку нового навчального року.)

Цьогорічний похід дечим відрізнився від минулих. Перш за все не було традиційного конкурсу каші. Та не дивлячись на це колективи все ж вирішили позмагатися, і довести адміністрації, що такою смакотою, як каша, потрібно ділитися.

Та поки каша ще шкварчала у казанах, класні колективи мали змогу представити себе перед адміністрацією у «спортивному стилі». Кожен клас запам’ятався по-своєму. У подібних речах нашим учням фантазії не займати.

Багато цікавих конкурсів, квестів, змагань... Смачний стіл на природі і гарні фотографії в соціальних мережах… Все це ліс.

У конкурсі-представленні «Мій клас – моя шкільна родина» кращими стали колективи 5-Б класу (кл.керівник Подрушняк Л.І.), 6-Б класу (кл.керівник Демиденко Н.В.), 8-Б класу (кл.керівник Линник С.В.), 9-А класу (кл.керівник Скубенко Т.М.), 9-Б класу (кл.керівник Якимів В.П.), 10-го класу (кл.керівник Величко О.О.) та 11-А класу (кл.керівник Новочуб В.М.). Переможцем у спортивному квесті стала команда 8-Б класу (кл.керівник Линник С.В.).

Цей похід став незабутнім! З нетерпінням чекаємо весни, аби ще раз, всією школою, вдихнути лісового повітря!

Плієва Марія, учениця 10 класу

image636 image635 image634image633 image632 image631image630 image628


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.