11 вересня 2016 | Фоміна Віра

Церемонія нагородження «Герої спортивного року – 2015»

zyzyvly5yte10 вересня в День  професійного свята фізичної культури і спорту в Україні – свята, що символізує гармонію розуму і краси, велич духу і тіла, сили і здоров’я, мужності й витривалості, відбулася церемонія нагородження «Герої спортивного року-2015».

У номінації «Краща спортсменка року» перемогу здобула Філіпова Марія, учениця 11-Б класу.

У номінації «Краща команда року» ІІІ місце здобула команда наших учнів, які вибороли друге місце на обласних змаганнях «Старти надій».

У номінації «Кращий вчитель фізичної культури» переміг Левченко Анатолій Михайлович,також він отримав нагороду за ІІ місце у номінації «Кращий тренер».

У конкурсі малюнків на олімпійську тематику ІІ місце здобула Леус Світлана, учениця 8-Б класу, а ІІІ місце – Остроушко Людмила, учениця 7-А класу.

Грамотою також нагороджено вчителя образотворчого мистецтва Яхненко Людмилу Іванівну.

Окрасою свята стали виступи вчителя музичного мистецтва Пустовіт Віталіни Миколаївни, учениць 11-х класів Філіпової Марії, Курбатової Дар'ї, Білякової Олександри та учасниць танцювального колективу "Шторм".

Вітання нашим спортсменам, не зупинятися на досягнутому!

 Вперед до перемог!!!

actlefq97by

foto0948foto0952 foto0950 foto0949


Роздрукувати статтю
Категорія: Наші досягнення
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.