11 вересня 2016 | Фоміна Віра

З Днем народження, Сміло!

Сміла відсвяткувала свій день народження.

Розпочалося свято з урочистої ходи. Колону очолювали прапороносці - учні Нашої Першої Запорожець Назар та Коротич Олександр.

5yujskofrxm 2dr8bynifos qgohopxodwc rx2gyvaavzq

В парку представники всих шкіл розмалювали головну алею крейдою, прикрасивши її малюнками "З Днем народження, Сміло!" малюнок нашої школи починав ряд зображень, тому й був найкращим, найцікавішим та найяскравішим.Ідея ілюстрації полягала в тому, що майбутнє Сміли в руках нашої молоді.

sdc18059

Учні школи разом з вчителем трудового навчання виготовили вироби (картини у техніці кінусайга, брелки у вигляді серця, жовто-блакитні фенічки, також закладки для книжок), які потім десятикласник разом із класним керівником продавали на ярмарку в парку.

p1120826_1 p1120827_1

В нижньому парку милували око квіткові панно та малюнках на асфальті «З днем народження, Сміло!».

Неповторною була церемонія нагородження «Герої спортивного року», в якій учні та вчителі нашої школи отримали подяки в різних номінаціях. Чарівною прикрасою свята стали виступи учениць 11-х класів Філіпової Марії, Курбатової Дар'ї, Білякової Олександри та учасниць танцювального колективу "Шторм".

zyzyvly5yte

 

Цьогорічнім гостем свята став творчий колектив з міста Слов’янська «Торські музики», який подарував смілянам чудові пісні.

Зіркою святкування став учасник телепередачі «X-Фактор» Олег Кензов, який подарував масу позитивних емоцій.

Замість феєрверку жителям та гостям міста порадували чудове файєр-шоу у виконанні полтавських гостей.

На завершення всіх порадували молодіжною дискотекою.

Назаренко Марія, Євсеєва Марія, Запара Дарина, учениці 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.