26 вересня 2016 | Випускник 1993

Батьківський комітет Нашої Першої продовжив свою роботу.

2016021716163922 вересня продовжив свою роботу батьківський комітет Нашої Першої. Відкрила засідання директор школи Гайдай І.Б. з інформацією «Про підготовку до нового навчального року», «Про права і обов’язки членів батьківського комітету» та звітом про фінансово-господарську діяльність навчального закладу за 2015-2016 навчальний рік.

Активність педагогів, учнів, батьків постійно направлена на пошук шляхів підвищення рейтингу ЗОШ № 1 та покращення її матеріально-технічної бази, а, зокрема, участь у конкурсах, цільових фінансових та грантових програмах тощо. Про один з таких конкурсів від «Київстар» поінформувала батьків педагог-організатор школи Яхненко Л.І.

Продовжив засідання голова загальношкільного батьківського комітету Марунич М.О., якого батьки одноголосно переобрали на 2016-2017 навчальний рік.

Враховуючи пропозиції голів батьківських комітетів класів, було затверджено «План роботи загальношкільного батьківського комітету Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 на 2016-2017 навчальний рік».

Обговоривши організаційні питання, голова батьківського комітету школи, наголосивши, що головна мета голів батьківських комітетів не виконувати забаганки окремих батьків, а об’єднати, згуртувати батьківську громадськість навколо вирішення питань класу, школи та, разом з адміністрацією навчального закладу, забезпечити необхідні умови для виховання і навчання наших дітей і робота батьківських комітетів не обмежується останнім дзвоником, бо літо – це активна підготовка школи до нового навчального року, закрив засідання.

 

Голова БК школи                                                                            М.О.Марунич


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.