26 вересня 2016 | Фоміна Віра

Поїздка в «Зерноленд»

dsc06579 dsc06598 dsc06604 dsc06614На перший погляд може здатися, що «Зерноленд» - це щось нудне і нецікаве, пов’язане суто з виготовленням хліба. Але ж яке ти отримуєш задоволення, коли це виявляється з точністю та навпаки!

Наш 3-А клас мав змогу в цьому переконатися, під час екскурсії  до «Зерноленду», 17 вересня 2016 року.

Гордістю «Зерноленду» є етнографічний музей, у якому зібрано чимало цінних стародавніх речей, проте кожен експонат там можна брати до рук і самотужки перевіряти його роботу. Крім музею, ми пройшли шлях до Семидубової гори, де за однією з легенд, перепоховано Богдана Хмельницького.

Ми ознайомилися з традиційними ремеслами, приймаючи участь у майстер-класах з гончарства, ковальства, ткацтва, виготовлення ляльок-мотанок, паперу.

Під кінець екскурсії усіх відвідувачів почастували смачним кулішем, печеними коржами з медом та узваром. Програма, яка розрахована на п’ять годин, пролетіла як одна мить… Що ми маємо у підсумку? Задоволених, щасливих, радісних дітей і не менш задоволених батьків. За справжнє свято в звичайний суботній день спасибі нашому класному керівникові – Кравченко Світлані Анатоліївні.

Бабич Н.С, голова батьківського комітету 3-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.